54.224.150.24

ALL FOR YOU

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Συμφωνώ και αποδέχομαι ότι η εταιρία με την επωνυμία «ZAKCRET A.E.» εφεξής (ΕΤΑΙΡΕΙΑ) που εδρεύει στο 18χλμ Λ.Σπατών, Σπάτα, στην Ελλάδα, θα τηρεί σε αρχείο και θα επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα μου που έρχονται σε γνώση της βάσει της παρούσας, με σκοπό την διαχείριση και προώθηση των προϊόντων της και των υπηρεσιών που παρέχει, σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που αναφέρεται κάτωθι, κατά τα οριζόμενα στο ν. 2472/1997, όπως ισχύει σήμερα, και στον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, παρέχοντας δια της παρούσας τη ρητή συγκατάθεσή μου.

ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

1. ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Μέλος στο πρόγραμμα επιβράβευσης All For You μπορεί να εγγραφεί οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο άνω των 18 ετών, πλήρως ικανό για κάθε δικαιοπραξία και ικανό να συμμετάσχει σε όλες τις περιλαμβανόμενες στο πρόγραμμα κληρώσεις και προσφορές.

Τα προνόμια μέλους του προγράμματος είναι αυστηρά προσωπικά. Απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο μεταβίβασή τους.

Το μέλος δικαιούται να χρησιμοποιεί την ιδιότητά του και τα προνόμιά του στο δίκτυο φυσικών καταστημάτων της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και στο ηλεκτρονικό καταστήματα www.zakcret.gr, πάντοτε μέσα στα πλαίσια που ορίζονται κάθε φορά από την εταιρία και γνωστοποιούνται στο μέλος.

Μοναδική υποχρέωση του συμμετέχοντος προκειμένου να απολαύσει τα προνόμια του προγράμματος, είναι η δήλωση του αριθμού του κινητού του τηλεφώνου που έχει χρησιμοποιήσει κατά την εγγραφή του στο πρόγραμμα. Η σύνδεση του τηλεφώνου πρέπει να έχει καταχωρηθεί από Ελληνικό Πάροχο κινητής τηλεφωνίας.

Ο αριθμός των πόντων και τα κουπόνια δεν μπορούν να επιστραφούν έναντι χρημάτων. Ο κάτοχος της κάρτας θα συγκεντρώνει 1 πόντο για κάθε 1€ αγορών (1 ευρώ=1 πόντος) σε μη εκπτωτικά προϊόντα και 1 πόντο για κάθε 3€ αγορών (3 ευρώ=1 πόντος) σε εκπτωτικά προϊόντα. Το μέλος δικαιούται α) κουπόνι έκπτωσης 20€ κάθε φορά που συγκεντρώνει 200 πόντους στον λογαριασμό του για επόμενη συναλλαγή, β) κουπόνι έκπτωσης 30€ κάθε φορά που συγκεντρώνει 400 πόντους στο λογαριασμό του για επόμενη συναλλαγή γ) κουπόνι έκπτωσης 40€ κάθε φορά που συγκεντρώνει 600 πόντους στο λογαριασμό του & δ) διπλούς πόντους σε επιλεγμένα προϊόντα σε συγκεκριμένες περιόδους. Το κουπόνι με την εκάστοτε έκπτωση (20€, 30€, 40€) δίνεται στο μέλος είτε από το ταμείο είτε θα του αποστέλλεται με την ηλεκτρονική του παραγγελία. Μόλις το μέλος συγκεντρώσει 600 πόντους τότε αυτοί αφαιρούνται από τον λογαριασμό του. Το κουπόνι ισχύει για το σύνολο της απόδειξης και μπορεί να εξαργυρωθεί σε διάστημα 3 μηνών από την έκδοση του.Τα παραπάνω κουπόνια συνδυάζονται μεταξύ τους αλλά ΔΕΝ συνδυάζονται με τυχόν άλλα εκπτωτικά κουπόνια από άλλες προωθητικές ενέργειες

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς το σύστημα ανταμοιβής και να αλλοιώνει ή αντικαθιστά το ύψος επιβράβευσης των αγορών.

  • Ο συμμετέχων, προκειμένου να αποκομίσει την έκπτωση, θα προσκομίσει τον κωδικό του κουπονιού που επιθυμεί να χρησιμοποιήσει και θα δηλώσει τον αριθμό κινητού τηλεφώνου που χρησιμοποίησε κατά την εγγραφή του στο πρόγραμμα.
  • Σε κάθε συναλλαγή δύναται να εξαργυρωθεί πάνω από ένα κουπόνι.
  • Σε περίπτωση επιστροφής/αλλαγής προϊόντος από το οποίο ο πελάτης κέρδισε πόντους, τότε θα αφαιρούνται από το λογαριασμό του οι πόντοι που είχε κερδίσει την ημέρα αγοράς για το σχετικό προϊόν.
  • Σε περίπτωση απώλειας του κουπονιού, δύναται να αποσταλεί στο μέλος ο αριθμός του κουπονιού μέσω sms.
  • Στις συναλλαγές εξαργύρωσης δεν αποδίδονται πόντοι για την αξία του κουπονιού
  • Επιστροφή χρημάτων σε συναλλαγή που έχει γίνει έκδοση κουπονιού δεν είναι δυνατή
  • Επιστροφή χρημάτων σε συναλλαγή που έχει γίνει χρήση κουπονιού δεν είναι δυνατή

Ευνόητο είναι ότι, σε περίπτωση πτώσης τάσης του ρεύματος, δυσλειτουργίας του ταμειακού συστήματος των καταστημάτων αλλά και μη καλής σύνδεσης internet των καταστημάτων ή των e-shop της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ή εν γένει γεγονότος ανωτέρας βίας, το κουπόνι οποιασδήποτε έκπτωσης δεν δύναται να εξαργυρωθεί.

Η εταιρία οφείλει να αποστείλει το κουπόνι μόνο εφόσον δεν έχει εξαργυρωθεί. Η πληροφορία του κουπονιού δεν μπορεί να αποσταλεί σε αριθμό κινητού διαφορετικό από αυτό που είναι συνδεδεμένο το κουπόνι ή μέσω άλλου τρόπου επικοινωνίας, παρά μόνο με sms.

Η εγγραφή στο πρόγραμμα γίνεται είτε στα καταστήματα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ μέσω tablet με την βοήθεια του προσωπικού, είτε διαδικτυακά, μέσω του site του σχήματος και των συμμετεχόντων ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Κάθε πελάτης που γίνεται μέλος του ALL FOR YOU, γίνεται την ίδια στιγμή χρήστης και των ηλεκτρονικών καταστημάτων της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ που συμμετέχουν στο σχήμα ώστε να έχει την δυνατότητα να συλλέγει πόντους.

O συμμετέχων στο πρόγραμμα αυτόματα γίνεται και μέλος σε όλο το δίκτυο της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ το οποίο καλύπτεται από φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα.

2. ΛΗΞΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει την διακριτική ευχέρεια και το δικαίωμα να προβεί σε διακοπή του προγράμματος προνομίων οποτεδήποτε χωρίς προειδοποίηση ή αιτιολογία καθώς το πρόγραμμα αυτό αποτελεί οικειοθελή παροχή της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

Το μέλος απολαμβάνει προνόμια για όσο χρονικό διάστημα το πρόγραμμα προνομίων βρίσκεται σε ισχύ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί κάθε δικαίωμα να μεταβάλει αυτό το χρονικό διάστημα κατά την διακριτική της ευχέρεια.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δικαιούται να τροποποιεί μονομερώς οποιονδήποτε όρο του παρόντος και του προγράμματος επιβράβευσης, συμπεριλαμβανομένου και του τρόπου υπολογισμού των πόντων και του ύψους επιβράβευσης αγορών. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί επίσης κάθε δικαίωμα να τερματίσει το παρόν πρόγραμμα προνομίων.

Εάν για οποιονδήποτε λόγο η ΕΤΑΙΡΕΙΑ τροποποιήσει μέρος ή το σύνολο των όρων του προγράμματος ή παύσει το πρόγραμμα προνομίων, ο συμμετέχων ουδεμία αξίωση διατηρεί κατά της εταιρίας, εφόσον ήδη με το παρόν αναγνωρίζει ότι πρόκειται για πρόγραμμα προνομίων που παρέχεται από ελευθεριότητα της εταιρίας.

Οι πόντοι που συγκεντρώνουν οι συμμετέχοντες μηδενίζονται κάθε χρόνο,12 μήνες μετά την ημερομηνία εγγραφής του μέλους στο πρόγραμμα πιστότητας. Οι συμμετέχοντες ενημερώνονται για τη διαγραφή των πόντων τους τρεις μήνες πριν μέσω μηνύματος στον αριθμό κινητού που έχει δηλωθεί κατά την εγγραφή.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τερματίσει την ισχύ του προγράμματος ανά πάσα στιγμή σε περίπτωση κακής χρήσης ή προσπάθειας εξαπάτησης από το μέλος. Στην περίπτωση αυτή όλοι οι πόντοι που έχουν κερδηθεί θα διαγράφονται αμέσως και όλα τα προνόμια θα αφαιρούνται.

Οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση θα γνωστοποιείται στον κάτοχο με κάθε πρόσφορο μέσο στα στοιχεία επικοινωνίας που έχει αυτός δηλώσει στην παρούσα αίτηση του ή με ανάρτηση της οποιασδήποτε τροποποίησης εντός των καταστημάτων της εταιρίας. Εάν για οποιονδήποτε λόγο η εταιρία «ZAKCRET AE» τροποποιήσει μέρος ή το σύνολο των όρων του προγράμματος ή παύσει το πρόγραμμα προνομίων, ο συμμετέχων ουδεμία αξίωση διατηρεί κατά της εταιρίας, εφόσον ήδη με το παρόν αναγνωρίζει ότι πρόκειται για πρόγραμμα προνομίων που παρέχεται από ελευθεριότητα της εταιρίας.

3. Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Μέσω των καταστημάτων της η ZAKCRET AE έχει τη δυνατότητα να συλλέξει τα προσωπικά δεδομένα που χρειάζεται από εσάς ώστε να δημιουργήσει ένα ατομικό προφίλ μέσω του οποίου μπορείτε να έχετε προνομιακή ενημέρωση και ειδικά προνόμια. Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγει η ZAKCRET AE, συλλέγονται, επεξεργάζονται, καταχωρούνται και αποθηκεύονται εμπιστευτικά, από τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας Δεδομένων (ZAKCRET AE – Κων/νος Πελεκάνος) σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις περί προστασίας προσωπικών δεδομένων της Ελλάδος (N. 2472/97 όπως ισχύει σήμερα) και τις διατάξεις του Ευρωπαϊκού Δικαίου (ΕΚ 2016/679).

Τα προσωπικά δεδομένα που τυχόν θα συλλέγονται ουδέποτε γνωστοποιούνται σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο και τις Αρμόδιες Αρχές και όσα ορίζονται παρακάτω), αλλά διαφυλάσσεται ο προσωπικός τους χαρακτήρας.
Η ZAKCRET AE διατηρεί αρχεία με τα στοιχεία αυτά αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών, διαχείρισης πελατολογίου της κ.α.

Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγονται

1. Δεδομένα που συλλέγουμε απευθείας από εσάς κατά την εγγραφή σας στο πρόγραμμα προνομίων: Όνομα, Επώνυμο, Διεύθυνση, Πόλη, Τ.Κ, Νομός, Κινητό τηλέφωνο, Τηλ. Οικίας, Email, Ημερομηνία Γέννησης, ημερομηνία γιορτής.

2. Δεδομένα που συλλέγουμε από τη χρήση των κουπονιών του Προγράμματος Προνομίων: Συλλέγονται πληροφορίες σχετικά με τις αγορές σας, ώστε να είναι εφικτή η απόδοση των Προνομίων καθώς η συλλογή των πόντων εξαργύρωσης είναι ανάλογη με την κατανάλωσή σας.

Έχετε το δικαίωμα να αποκτήσετε πρόσβαση, να διορθώσετε ή να διαγράψετε τις προσωπικές σας πληροφορίες, καθώς και να αρνηθείτε την επεξεργασία των στοιχείων σας, απευθυνόμενος ανά πάσα στιγμή στον Υπεύθυνο Επεξεργασίας Δεδομένων:

- μέσω ταχυδρομείου allforyou@zakcret.gr

- μέσω τηλεφώνου : 218 218 9628

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε προβλήματα αναφορικά με αυτό, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας Δεδομένων χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρθηκαν παραπάνω.
Πριν την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας στο ταμείο ενός καταστήματός της ZAKCRET AE είτε μέσω online εγγραφής, ακολουθώντας τη σχετική διαδικασία, και εφόσον ρητά επιθυμείτε να γίνεται μέλος του προγράμματος All for You, συλλέγουμε τα ως άνω προσωπικά στοιχεία σας χρησιμοποιώντας την φόρμα που σας διατίθεται, οπότε με την καταχώρησή τους, δημιουργείται το εξατομικευμένο προφίλ σας στη βάση δεδομένων μας στο οποίο αντιστοιχεί ένας και μοναδικός κωδικός, τον οποίο χρησιμοποιούμε σε κάθε επόμενη συναλλαγή σας για τη συλλογή των πόντων επιβράβευσης.

Συλλογή και χρήση προσωπικών δεδομένων ανηλίκων

Η δυνατότητα εγγραφής στην υπηρεσία των ενημερωτικών δελτίων (newsletter) όπως και η δυνατότητα εγγραφής στο πρόγραμμα προνομίων της Εταιρίας μας απευθύνονται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών.
Εάν διαπιστωθεί ότι έχουν συλλεχθεί οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες από ανήλικο χωρίς επαληθεύσιμη γονική συναίνεση, οι πληροφορίες αυτές θα διαγραφούν το συντομότερο δυνατό.

Σκοποί επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων

Οι σκοποί για τους οποίους επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας είναι οι ακόλουθοι:

  • Χορήγηση και εξαργύρωση των πόντων που έχετε συλλέξει.
  • Αποστολή newsletters και SMS για τα νέα μας, νέα προϊόντα και γενικές προσφορές.
  • Αποστολή ειδικότερων προσωποποιημένων προσφορών που ισχύουν αποκλειστικά για εσάς και είναι ανάλογες με τις προτιμήσεις σας, εκτός εάν δηλώσετε τη σχετική άρνησή σας στον Υπεύθυνο Επεξεργασίας Δεδομένων.
  • Επιπλέον, διατηρούμε το δικαίωμα να συλλέγουμε ελεύθερα και να δημοσιεύουμε γενικές στατιστικές πληροφορίες, χωρίς να αναφέρουμε ειδικές πληροφορίες όπως το όνομα και τη διεύθυνση των μελών μας.
  • Τα δεδομένα σχετικά με το προφίλ των επισκεπτών μας θα τηρούνται μόνο από την ZAKCRET AE όπως ορίζει το ελληνικό δίκαιο συμμορφούμενο στον Ευρωπαϊκό Κανονισμό.

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε προκειμένου να:

  • Σας αποστείλουμε διαφημιστικό υλικό ή άλλες διαφημιστικές επικοινωνίες, με την προηγούμενη συγκατάθεσή σας
  • Σας παρέχουμε υπηρεσίες
  • Απαντήσουμε σε αιτήματά σας
  • Επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με, και να σας παρέχουμε συμμετοχή σε, ειδικές εκδηλώσεις, διαγωνισμούς, κληρώσεις, προγράμματα, έρευνες και λοιπές προσφορές
  • Λειτουργούμε, αξιολογούμε και βελτιώνουμε την επαγγελματική μας δραστηριότητα (συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης νέων προϊόντων και υπηρεσιών, της ενίσχυσης και βελτίωσης των υπηρεσιών μας, της διαχείρισης της επικοινωνίας μας, της ανάλυσης των προϊόντων μας, της διεξαγωγής data analytics, και της εκτέλεσης των λογιστικών, ελεγκτικών και άλλων εσωτερικών λειτουργιών μας)
  • Συνάδουμε με τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις, τα σχετικά βιομηχανικά πρότυπα και τις πολιτικές μας
  • Ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες με άλλους τρόπους, για τους οποίους θα παρέχουμε συγκεκριμένη ειδοποίηση κατά τη στιγμή της συλλογής τους.

Διαβίβαση σε Τρίτους

Τα προσωπικά σας δεδομένα διαβιβάζονται στην Εταιρία QIVOS AE η οποία παρέχει στην Εταιρία μας υπηρεσίες CRM και ενεργεί για λογαριασμό της «ZAKCRET AE». Η εν λόγω Εταιρία λαμβάνει τα ίδια μέτρα προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων με την Εταιρία μας και επεξεργάζεται τα δεδομένα σας μόνο στο πλαίσιο ρητής και έγγραφης εντολής μας.
Δεν πουλάμε και δεν αποκαλύπτει προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε σχετικά με εσάς, εκτός από τις περιπτώσεις που περιγράφονται εδώ.
Ενδέχεται να μοιραστούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες με:

- Παρόχους υπηρεσιών που παρέχουν υπηρεσίες για λογαριασμό μας βάσει των οδηγιών μας. Δεν εξουσιοδοτούμε αυτούς τους παρόχους να χρησιμοποιήσουν ή να αποκαλύψουν τις πληροφορίες εκτός εάν είναι απαραίτητο για την παροχή υπηρεσιών για λογαριασμό μας ή για συμμόρφωση με νομικές απαιτήσεις. Παραδείγματα αυτών των παρόχων υπηρεσιών περιλαμβάνουν τις οντότητες που επεξεργάζονται πληρωμές με πιστωτική κάρτα, την επεξεργασία των παραγγελιών, καθώς και την παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας δικτύου και διαφήμισης.

- Λοιπά τρίτα μέρη με τη συναίνεσή σας.

Επιπρόσθετα, ενδέχεται να αποκαλύψουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς:

(i) αν είμαστε υποχρεωμένοι να ενεργήσουμε έτσι από το νόμο ή νομική διαδικασία,

(ii) στις αρχές επιβολής του νόμου ή άλλους κυβερνητικούς αξιωματούχους, ή

(iii) όταν πιστεύουμε ότι η αποκάλυψη είναι αναγκαία ή κατάλληλη να αποτρέψει σωματική βλάβη ή οικονομική απώλεια, ή σε συνεργασία με έρευνα ύποπτης ή πραγματική δόλιας ή παράνομης δραστηριότητας. Διατηρούμε επίσης το δικαίωμα να μεταφέρουμε τις προσωπικές πληροφορίες που έχουμε για εσάς σε περίπτωση πώλησης ή μεταβίβασης του συνόλου ή ενός τμήματος της επιχείρησης ή των περιουσιακών στοιχείων μας. Σε περίπτωση που συμβεί μια τέτοια πώληση ή μεταβίβαση, θα χρησιμοποιήσουμε εύλογες προσπάθειες για να κατευθύνουμε τον εκδοχέα να χρησιμοποιήσει τις προσωπικές πληροφορίες που έχετε παράσχει σε μας με τρόπο που είναι συνεπής με την ισχύουσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Μετά από μια τέτοια πώληση ή μεταβίβαση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την οντότητα στην οποία θα μεταφερθούν τα προσωπικά σας στοιχεία με οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με την επεξεργασία των εν λόγω πληροφοριών.

Χρόνος Τήρησης Προσωπικών Δεδομένων

Η Εταιρία διατηρεί και επεξεργάζεται τα δεδομένα σας για όσο χρόνο παραμένει ενεργή η κάρτα μέλους σας.
Σε περίπτωση που η κάρτα μέλους σας παραμείνει ανενεργή για δώδεκα (12) μηνών, η ZAKCRET AE θα διαγράψει τα δεδομένα σας με την πάροδο έξι (6) μηνών, εκτός αν επιβάλλεται διαφορετικός χρόνος τήρησης από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων

Η διαδικασία επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων διεξάγεται με τρόπο που διασφαλίζει το απόρρητο αυτής. Η ZAKCRET AE και οι συνεργαζόμενοι με αυτήν, υπό καθεστώς εμπιστευτικότητας, χρησιμοποιούν τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφάλειας, ακολουθούν κανόνες καθώς και άλλες διαδικασίες για να προστατέψουν τα προσωπικά δεδομένα σας από οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, λανθασμένη χρήση, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση, γνωστοποίηση, απώλεια ή τυχαία/ αθέμιτη καταστροφή και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας.

Τα Δικαιώματά σας

Σας ενημερώνουμε ότι για όλους τους ανωτέρω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας, μπορείτε να ασκήσετε, κατά περίπτωση, οποτεδήποτε, το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης ή/και διαγραφής των Προσωπικών σας Δεδομένων, καθώς και το δικαίωμα φορητότητας ή/και αντίρρησης, χωρίς ειδική προς τούτο αιτιολογία, αποστέλλοντας σχετική επιστολή στην Εταιρία, υπόψη του Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση allforyou@zakcret.gr

Σε περίπτωση άσκησης ενός εκ των ως άνω αναφερομένων δικαιωμάτων σας, η Εταιρία θα λάβει κάθε δυνατό μέτρο για την ικανοποίηση του αιτήματος σας εντός εύλογου χρονικού διαστήματος (1) μηνός από την υποβολή και ταυτοποίησή του, ενημερώνοντάς σας γραπτώς για την ικανοποίηση του αιτήματός σας, ή τους λόγους που εμποδίζουν την άσκηση του σχετικού σας δικαιώματος, ή και την ικανοποίηση ενός ή και περισσότερων εκ των ως άνω αναφερόμενων δικαιωμάτων σας σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων.

Ειδικότερα για την ανάκληση συγκατάθεσης χρήσης της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης αυτή μπορεί να υλοποιηθεί και ηλεκτρονικά ακολουθώντας το σχετικό link και τις παρεχόμενες οδηγίες που ενσωματώνονται σε κάθε σχετική επικοινωνία (unsubscribe).

Επιπλέον, εάν θεωρείτε ότι παραβιάζεται κάποιο δικαίωμά σας ή έννομη υποχρέωση της Εταιρίας αναφορικά με την προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, δύναστε να υποβάλλετε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή. Καθώς η «ZAKCRET AE» είναι ελληνική εταιρία, αρμόδια εποπτική αρχή για τον έλεγχο της συμμόρφωσής της είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).