ALL FOR YOU
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Το πρόγραμμα επιβράβευσης της εταιρίας ZAKCRET SA είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα επιβράβευσης που δημιουργήσαμε για να γνωρίσουμε και να επιβραβεύσουμε τους πιστούς μας πελάτες και που βασίζεται στις αγορές των μελών.

Τα μέλη μας θα έχουν την ευκαιρία να νιώθουν ξεχωριστοί διότι θα απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια όπως:

 • συλλογή πόντων: Aπό κάθε τους αγορά στα φυσικά καταστήματα ZAKCRET SA , Sneaker Cage, Outlet Center και στα ηλεκτρονικά καταστήματα zakcret.gr , sneakercage.gr , district75.gr και outletcenter.gr
 • μοναδικές προσφορές που βοηθούν να κερδίζουν ακόμη περισσότερους πόντους.
 • άμεση ενημέρωση σε ότι αφορά τα brands που συμμετέχουν στο πρόγραμμα (νέες συλλογές, εκπτώσεις κλπ).

Τα μέλη συλλέγουν πόντους από κάθε τους αγορά στα καταστήματα ZAKCRET SA, SNEAKER CAGE, OUTLET CENTER & στα e-shops zakcret.gr , sneakercage.gr , district75.gr και outletcenter.gr με αντιστοιχία: 1 πόντος για κάθε 1€ αγορών σε μη εκπτωτικά προϊόντα και 1 πόντος για κάθε 12€ αγορών σε εκπτωτικά προϊόντα.

Επίσης τα μέλη κερδίζουν:

 • 5 πόντους κατά την εγγραφή τους στο σχήμα
 • 20€ voucher στα γενέθλιά τους (για αγορές άνω των 80€)
 • 10% extra έκπτωση στην ονομαστική του εορτής (μέγιστη έκπτωση 50%)
 • Bonus points σε θεματικά promos
 • Διπλούς πόντους σε επιλεγμένα προϊόντα σε συγκεκριμένες περιόδους

Και ανταμείβονται:

 • Στους 150 πόντους με αξιακό voucher 10€ για επόμενη συναλλαγή.
 • Στους 300 πόντους με επιπλέον αξιακό voucher 15€ για επόμενη συναλλαγή.
 • Στους 600 πόντους με επιπλέον αξιακό voucher 30€ για επόμενη συναλλαγή.

Υπάρχουν δύο τρόποι που μπορεί να γίνει κάποιος μέλος. Αυτοί είναι:

 1. Εγγραφή στα καταστήματα ZAKCRET SA , SNEAKER CAGE και OUTLET CENTER μέσω tablet & PC Points με την βοήθεια του προσωπικού
 2. Online εγγραφή μέσω του site allforyou.zakcret.gr και των e-shops zakcret.gr , sneakercage.gr , district75.gr και outletcenter.gr
A) Μέσω των καταστημάτων ZAKCRET SA , SNEAKER CAGE και OUTLET CENTER

Επισκεφθείτε ένα κατάστημα ZAKCRET SA , SNEAKER CAGE ή OUTLET CENTER και ζητήστε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα επιβράβευσης “All For You” στο ταμείο, δίνοντας τα στοιχεία σας. Στη συνέχεια θα λάβετε με sms το όνομα και το κωδικό σας για την είσοδό σας στο site του προγράμματος.

Β) Μέσω του site allforyou.zakcret.gr

Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής κάνοντας κλικ στο link: allforyou.zakcret.gr

Για να δείτε το προφίλ σας και να ενημερωθείτε για τους πόντους σας επιλέγετε «ΣΥΝΔΕΣΗ», καταχωρείτε τον αριθμό του τηλεφώνου σας και τον κωδικό εισόδου, ο οποίος σας έχει σταλεί με sms κατά την εγγραφή σας

Γ) Μέσω των e-shops

Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής κάνοντας κλικ σ’ένα από τα παρακάτω links: zakcret.gr , sneakercage.gr , district75.gr και outletcenter.gr . Εναλλακτικά ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται στο e-shop σε συνέχεια κάποιας από τις επόμενες παραγγελίες σας.

Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, επισκεφθείτε το site, επιλέξτε από το πεδίο εισόδου, το πεδίο ανάκτησης κωδικού και αυτόματα μέσω sms θα λάβετε τον νέο σας κωδικό. Πληκτρολογήστε τον κωδικό αυτόν στο αντίστοιχο πεδίο και πραγματοποιείστε την είσοδο σας στο προφίλ σας.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα επιβράβευσης “All For You” παρέχεται εντελώς δωρεάν από την ZAKCRET SA.

Επισκεφθείτε το site του προγράμματος allforyou.zakcret.gr και πραγματοποιείστε είσοδο πληκτρολογώντας το κινητό σας τηλέφωνο αλλά και τον κωδικό πρόσβασης. Έπειτα επιλέξτε από το μενού, το προφίλ σας και επεξεργαστείτε τα στοιχεία σας. Αφού κάνετε αποδοχή όρων τότε πατήστε το κουμπί «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» για να αποθηκεύσετε τα στοιχεία σας.

Κάθε μέλος του προγράμματος “All For You” της ZAKCRET SA είναι μοναδικό και έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει ιδιαίτερα προνόμια, γι’ αυτό το λόγο και δεν μπορείτε να κατέχετε περισσότερους από έναν λογαριασμούς.

Ο λογαριασμός μέλους είναι προσωπικός και δεν μπορεί να μεταβιβαστεί με οποιονδήποτε τρόπο σε τρίτο πρόσωπο.

Ο λογαριασμός κάθε μέλους του προγράμματος “All For You” της ZAKCRET SA είναι ατομικός. Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι, οι πόντοι πιστώνονται μόνο για το μέλος που ανήκει ο λογαριασμός.

Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε όσες αγορές την ημέρα θέλετε! Κάθε φορά που αγοράζετε πιστώνονται στο λογαριασμό σας οι αντίστοιχοι πόντοι.

Από την στιγμή που θα εγγραφείτε επιτυχώς στο πρόγραμμα “All For You” της ZAKCRET SA, για να συλλέξετε πόντους σε κάθε αγορά σας, θα πρέπει να δίνετε τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας.

Για να λάβετε το πρώτο σας voucher θα πρέπει να έχετε συγκεντρώσει 150 πόντους.

Πιο αναλυτικά, λαμβάνετε vouchers μόλις φτάσετε στους

 • 150 (10 € voucher),
 • 300 (15 € voucher)
 • 600 πόντους (30 € voucher).

Κάθε φορά που φτάνετε σε επίπεδο εξαργύρωσης (150 πόντοι, 300 πόντοι, 600 πόντοι) λαμβάνετε αυτόματα τα αντίστοιχα vouchers.

Μπορείτε να συλλέγετε πόντους και από τις αγορές σας στα φυσικά καταστήματα αλλά και από τα e-shops.

Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα vouchers σας και στα φυσικά καταστήματα αλλά και στα e-shops.

Στις συναλλαγές εξαργύρωσης δεν αποδίδονται πόντοι για την αξία του κουπονιού.

Τα vouchers είναι αξιακά κουπόνια τα οποία δίνονται στα μέλη ανάλογα με τους πόντους που έχουν συλλέξει.

To κάθε voucher αφορά δώρο αξίας τριών επιπέδων 10€, 15€ και 30€.

Το κάθε αξιακό κουπόνι ισχύει για το μέλος που έχει εκδοθεί και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τρίτους.

Το κάθε voucher μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια επόμενη συναλλαγή εντός 3 μηνών από την έκδοση του.

To κάθε voucher μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε αγορά ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Τέλος το voucher δεν μπορεί να εξαργυρωθεί με επιστροφή χρημάτων. Μπορεί μόνο να χρησιμοποιηθεί σε αγορά, μειώνοντας το τελικό πληρωτέο ποσό ανάλογα με την αξία του voucher.

Σε περίπτωση απώλειας του κουπονιού, δύναται να σας αποσταλεί ο αριθμός του. Μπορείτε να κάνετε αίτηση απώλειας κουπονιού σε οποιοδήποτε κατάστημα ZAKCRET SA All For You και στην γραμμή εξυπηρέτησης 2182189628 (Δευτέρα – Παρασκευή 9:00 – 21:00 & Σάββατο 9:00-18:00, πλην αργιών). Ο αριθμός του κουπονιού θα σας αποσταλεί μέσω sms στο κινητό τηλέφωνο που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας. Η εταιρία οφείλει να αποστείλει το κουπόνι μόνο εφόσον δεν έχει εξαργυρωθεί και δεν έχει λήξει. Η πληροφορία του κουπονιού δεν μπορεί να αποσταλεί σε αριθμό κινητού διαφορετικό από αυτό που είναι συνδεδεμένο το κουπόνι ή μέσω άλλου τρόπου επικοινωνίας, παρά μόνο με sms.

Οι πόντοι που συγκεντρώνουν οι συμμετέχοντες μηδενίζονται κάθε χρόνο,12 μήνες μετά την ημερομηνία εγγραφής του μέλους στο πρόγραμμα πιστότητας. Οι συμμετέχοντες ενημερώνονται για τη διαγραφή των πόντων τους τρεις μήνες πριν, μέσω μηνύματος στον αριθμό κινητού που έχει δηλωθεί κατά την εγγραφή.

Από τη στιγμή που θα γίνει η ενεργοποίηση του λογαριασμού σας, είστε μέλος του προγράμματος “All For You” της ZAKCRET SA και ο λογαριασμός σας δεν έχει ημερομηνία λήξης, παρά μόνο εάν πάψει να είναι σε ισχύ το πρόγραμμα.

Έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τους πόντους που έχετε συλλέξει:

 1. Μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της εταιρείας
 2. Μέσα από την ιστοσελίδα allforyou.zakcret.gr και τον προσωπικό σας λογαριασμό.
 3. Μέσω των ηλεκτρονικών καταστημάτων που συμμετέχουν στο σχήμα και τον προσωπικό σας λογαριασμό.
 4. Επικοινωνώντας στην τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης μελών για 218 218 9628 (Δευτέρα – Παρασκευή 9:00 – 21:00 & Σάββατο 9:00-18:00, πλην αργιών).

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε το λογαριασμό σας στο πρόγραμμα επιβράβευσης της ZAKCRET SA, θα πρέπει να αιτηθείτε τη διαγραφή σας στην γραμμή εξυπηρέτηση μελών: 218 218 9628 (Δευτέρα – Παρασκευή 9:00 – 21:00 & Σάββατο 9:00-18:00, πλην αργιών).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα επιβράβευσης της ZAKCRET SA μπορείτε να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση allforyou.zakcret.gr

Εταιρείες ή σχήματα τα οποία συνεργάζονται στρατηγικά με την Ζakcret S.A θα μπορούν να λαμβάνουν όλα τα προνόμια με την εγγραφή τους στο σχήμα.