ALL FOR YOU

Όροι χρήσης, Πολιτική Απορρήτου & Cookies ALL FOR YOU

ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ

 

Διαβάστε προσεκτικά τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο.

To allforyou.zakcret.gr είναι η διαδικτυακή πύλη που έχει δημιουργηθεί από την ανώνυμη εταιρεία «ZAKCRET AE» (ΑΦΜ 998407331, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ: 00782101000), που εδρεύει στο 18χλμ Λ. Σπάτων, Σπάτα, στην Ελλάδα για την υποστήριξη του προγράμματος επιβράβευσης και την εξυπηρέτηση των μελών του.

Αυτοί οι όροι χρήσης (μαζί με τα έγγραφα που αναφέρονται σε αυτόν) σας εξηγούν τους όρους με τους οποίους  μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον ιστότοπό μας allforyou.zakcret.gr (ο ιστότοπός μας), είτε ως επισκέπτης είτε ως εγγεγραμμένος χρήστης. Η χρήση του ιστότοπού μας περιλαμβάνει πρόσβαση, περιήγηση ή εγγραφή για να περιηγηθείτε στις  σελίδες του και να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του .

 

Πριν περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και εισέλθετε στις διαδικτυακές υπηρεσίες του προγράμματος προνομίων, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις :

  • Όροι χρήσης του ιστοτόπου
  • Όροι χρήσης του Προγράμματος Προνομίων
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Συναίνεση απευθείας λήψης διαφημιστικών και προωθητικών μηνυμάτων
  • Πολιτική Cookies,

που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ιστοτόπου του προγράμματος προνομίων της ZAKCRET SPORTS, που βρίσκεται στην διεύθυνση  allforyou.zakcret.gr.

Σας συνιστούμε να εκτυπώσετε και να κρατήσετε ένα αντίγραφο για μελλοντική χρήση.

Οι παρόντες όροι είναι δυνατό να αναθεωρούνται και να ενημερώνονται ανά πάσα στιγμή και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.  Για τον λόγο αυτό παρακαλείσθε να ελέγχετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους παρόντες όρους, καθώς η συνεχής χρήση της παρούσας διαδικτυακής πύλης συνεπάγεται ότι αποδέχεστε τις εν λόγω αλλαγές. Η πρόσβαση, η περιήγηση, η χρήση ή η εγγραφή στην ιστοσελίδα,  αποτελεί τεκμήριο  ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνήσει με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις και δεσμεύεστε από αυτούς. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε να τηρείτε τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις και να δεσμεύεστε από αυτούς, οφείλετε να μην χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις αναθεωρήθηκαν για τελευταία φορά τον Μάρτιο του 2019.

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Όλα τα δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και άλλα δικαιώματα πέραν της πνευματικής ιδιοκτησίας, σε αυτή την ιστοσελίδα ανήκουν ή έχουν παραχωρηθεί στην  ZAKCRET AE.  Όλο το περιεχόμενο του παρόντος διαδικτυακού τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της ZAKCRET AE και προστατεύεται από το ισχύον εθνικό, κοινοτικό και διεθνές δίκαιο, ενώ η ZAKCRET AE διατηρεί όλα τα πνευματικά δικαιώματα  αναφορικά με το περιεχόμενο και  τα αντίγραφα που δημιουργούνται βάσει αυτού.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε περιεχόμενο από τον διαδικτυακό τόπο μόνο για προσωπική σας χρήση ή για εσωτερικούς σκοπούς της επιχείρησης. Για οποιαδήποτε άλλη χρήση πέραν των ανωτέρω ρητώς αναφερόμενων απαγορεύεται  να χρησιμοποιήσετε, να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε περιεχόμενο από τον παρόντα διαδικτυακό τόπο, χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση μας για:

  • αντιγραφή, αναπαραγωγή, χρήση ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας
  • τροποποίηση, διανομή ή την αποκατάσταση οποιουδήποτε περιεχομένου στην ιστοσελίδα για οποιοδήποτε σκοπό
  • αναπαραγωγή, σύνδεση με ή διασύνδεση σε αυτή την ιστοσελίδα σε με οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα
  • χρήση του περιεχομένου της ιστοσελίδας για οποιαδήποτε εμπορική εκμετάλλευση

Παρεχόμενες πληροφορίες & Αποποίηση Ευθυνών

H ZAKCRET AE δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της alforyou.zakcret.gr, τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

Tο περιεχόμενο (π.χ. πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις, κ.λ.π.), τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου, παρέχονται “όπως ακριβώς έχουν”.

Η ZAKCRET AE, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης/ χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων της ιστοσελίδας  στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των παρόντων όρων. Επίσης, η ZAKCRET AE δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα, ότι τα λάθη θα διορθώνονται ή ότι θα δίνονται απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που της τίθενται. Ομοίως η ZAKCRET AE δεν εγγυάται ότι η ιστοσελίδα ή οποιοσδήποτε άλλος συγγενικός δικτυακός τόπος ή οι εξυπηρετητές (“servers”) μέσω των οποίων το περιεχόμενο τίθεται στη διάθεση των επισκεπτών/ χρηστών παρέχονται χωρίς “ιούς” ή άλλα επιζήμια συστατικά. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης/ χρήστης και σε καμία περίπτωση η ZAKCRET AE.

Ασφάλεια και Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η ZAKCRET AE αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Απορρήτου.

Χρήση Cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία πληροφοριών που αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης ή στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του επισκέπτη ενός ιστοτόπου. Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τα οποία μπορείτε να ενημερωθείτε στην σχετική Πολιτική Cookies.

Σύνδεσμοι προς άλλους ιστότοπους και μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Κατά καιρούς, οι ιστότοποι και οι εφαρμογές μας ενδέχεται να περιέχουν συνδέσμους προς και από τους ιστότοπους των δικτύων των συνεργατών, των διαφημιστών και των συνδεδεμένων εταιρειών μας. Αν ακολουθήσετε έναν σύνδεσμο προς οποιονδήποτε από αυτούς τους ιστότοπους, επισημαίνεται ότι οι εν λόγω ιστότοποι έχουν τους δικούς τους όρους χρήσης και πολιτική προστασίας της ιδιωτικής ζωής και δεν υπέχουμε καμία ευθύνη για τις πολιτικές τους. Παρακαλούμε να ελέγχετε αυτές τις πολιτικές πριν από την υποβολή οποιωνδήποτε προσωπικών δεδομένων στους εν λόγω ιστότοπους.

Επίσης, ενδέχεται να σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία σύνδεσης σας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν χρησιμοποιήσετε αυτή τη δυνατότητα, πρέπει να γνωρίζετε ότι μας κοινοποιείτε τις πληροφορίες του προφίλ σας, ανάλογα με τις ρυθμίσεις σας στη σχετική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Παρακαλούμε να επισκεφτείτε τη σχετική πλατφόρμα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και να ελέγξετε την πολιτική τους για την προστασία της ιδιωτικής ζωής προκειμένου να κατανοήσετε τον τρόπο με τον οποίο κοινοποιούνται και χρησιμοποιούνται τα προσωπικά δεδομένα σας σε αυτό το πλαίσιο.

 

Αποδεκτή Χρήση

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας μόνο για νόμιμους σκοπούς.

Δεν μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας:

  • Με τρόπο που πιθανόν παραβιάζει οποιονδήποτε ισχύοντα τοπικό, εθνικό ή διεθνή νόμο ή κανονισμό
  • Με τρόπο που είναι παράνομος ή δόλιος, ή έχει παράνομο ή δόλιο σκοπό ή αποτέλεσμα
  • Με σκοπό που μπορεί να βλάψει ανηλίκους
  • Για την προβολή, διακίνηση παράνομου, προσβλητικού περιεχομένου
  • Για την μετάδοση ή λήψη οποιουδήποτε ανεπιθύμητου ή μη εξουσιοδοτημένου διαφημιστικού ή προωθητικού υλικού ή οποιασδήποτε άλλης μορφής παρόμοιας προσβολής (spam).
  • Για την αποστολή και διασπορά οποιουδήποτε υλικού που περιέχει κακόβουλο λογισμικό και μπορεί να επηρεάσει δυσμενώς τη λειτουργία οποιουδήποτε λογισμικού ή εξοπλισμού.

Συμφωνείτε επίσης:

  • Να μην αναπαράγετε, αντιγράψετε, ή επαναπωλήσετε οποιοδήποτε μέρος του ιστότοπού μας, κατά παράβαση των διατάξεων των Όρων Χρήσης της Ιστοσελίδας.
  • Να μην προσπελάσετε χωρίς εξουσιοδότηση, προκαλέσετε παρεμβολές, ζημιά ή διακοπή σε:
    • οποιοδήποτε μέρος του ιστότοπού μας.
    • οποιοδήποτε εξοπλισμό ή δίκτυο στο οποίο αποθηκεύεται ο ιστότοπός μας.
    • λογισμικό που χρησιμοποιείται για την παροχή της ιστοσελίδας μας. ή
    • οποιοδήποτε εξοπλισμό ή δίκτυο ή λογισμικό που ανήκει ή χρησιμοποιείται από οποιονδήποτε τρίτο.

ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ALL FOR YOU

Στις επόμενες παραγράφους περιγράφονται οι όροι και οι προϋποθέσεις που ισχύουν για την χρήση του προγράμματος προνομίων της ZAKCRET AE που διατίθεται στον ιστότοπό μας allforyou.zakcret.gr.

Διαβάστε προσεκτικά αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις, προτού γίνετε μέλος του προγράμματος και κάνετε χρήση αυτού και των προνομίων του.

Η εγγραφή στο πρόγραμμα προϋποθέτει και αποτελεί τεκμήριο  ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνήσει με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις και δεσμεύεστε από αυτούς. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε οφείλετε να μην χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο. Σας Συνιστούμε να εκτυπώσετε αντίγραφο αυτών των όρων και προϋποθέσεων για μελλοντική αναφορά.

Χρήση του Προγράμματος

Μέλος στο πρόγραμμα επιβράβευσης All For You μπορεί να εγγραφεί οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο άνω των 18 ετών, πλήρως ικανό για κάθε δικαιοπραξία και ικανό να συμμετάσχει σε όλες τις περιλαμβανόμενες στο πρόγραμμα κληρώσεις και προσφορές.

Τα προνόμια μέλους του προγράμματος είναι αυστηρά προσωπικά. Απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο μεταβίβασή τους.

Η εγγραφή στο πρόγραμμα γίνεται είτε στα καταστήματα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ μέσω tablet με την βοήθεια του προσωπικού, είτε διαδικτυακά, μέσω του site του σχήματος και των συμμετεχόντων ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Κάθε πελάτης που γίνεται μέλος του ALL FOR YOU, γίνεται την ίδια στιγμή χρήστης και των ηλεκτρονικών καταστημάτων της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ που συμμετέχουν στο σχήμα ώστε να έχει την δυνατότητα να συλλέγει πόντους.

O συμμετέχων στο πρόγραμμα αυτόματα γίνεται και μέλος σε όλο το δίκτυο της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ το οποίο καλύπτεται από φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα.

Το μέλος δικαιούται να χρησιμοποιεί την ιδιότητά του και τα προνόμιά του στο δίκτυο φυσικών καταστημάτων της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και στο ηλεκτρονικό καταστήματα www.zakcret.gr, πάντοτε μέσα στα πλαίσια που ορίζονται κάθε φορά από την εταιρία και γνωστοποιούνται στο μέλος.

Μοναδική υποχρέωση του συμμετέχοντος προκειμένου να απολαύσει τα προνόμια του προγράμματος, είναι η δήλωση του αριθμού του κινητού του τηλεφώνου που έχει χρησιμοποιήσει κατά την εγγραφή του στο πρόγραμμα. Η σύνδεση του τηλεφώνου πρέπει να έχει καταχωρηθεί από Ελληνικό Πάροχο κινητής τηλεφωνίας.

Ο αριθμός των πόντων και τα κουπόνια δεν μπορούν να επιστραφούν έναντι χρημάτων. Ο κάτοχος της κάρτας θα συγκεντρώνει 1 πόντο για κάθε 1€ αγορών (1 ευρώ=1 πόντος) σε μη εκπτωτικά προϊόντα και 1 πόντο για κάθε 3€ αγορών (3 ευρώ=1 πόντος) σε εκπτωτικά προϊόντα. Το μέλος δικαιούται α) κουπόνι έκπτωσης 20€ κάθε φορά που συγκεντρώνει 200 πόντους στον λογαριασμό του για επόμενη συναλλαγή, β) κουπόνι έκπτωσης 30€ κάθε φορά που συγκεντρώνει 400 πόντους στο λογαριασμό του για επόμενη συναλλαγή γ) κουπόνι έκπτωσης 40€ κάθε φορά που συγκεντρώνει 600 πόντους στο λογαριασμό του & δ) διπλούς πόντους σε επιλεγμένα προϊόντα σε συγκεκριμένες περιόδους. Το κουπόνι με την εκάστοτε έκπτωση (20€, 30€, 40€) δίνεται στο μέλος είτε από το ταμείο είτε θα του αποστέλλεται με την ηλεκτρονική του παραγγελία. Μόλις το μέλος συγκεντρώσει 600 πόντους τότε αυτοί αφαιρούνται από τον λογαριασμό του. Το κουπόνι ισχύει για το σύνολο της απόδειξης και μπορεί να εξαργυρωθεί σε διάστημα 3 μηνών από την έκδοση του.Τα παραπάνω κουπόνια συνδυάζονται μεταξύ τους αλλά ΔΕΝ συνδυάζονται με τυχόν άλλα εκπτωτικά κουπόνια από άλλες προωθητικές ενέργειες.

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς το σύστημα ανταμοιβής και να αλλοιώνει ή αντικαθιστά το ύψος επιβράβευσης των αγορών.

  • Ο συμμετέχων, προκειμένου να αποκομίσει την έκπτωση, θα προσκομίσει τον κωδικό του κουπονιού που επιθυμεί να χρησιμοποιήσει και θα δηλώσει τον αριθμό κινητού τηλεφώνου που χρησιμοποίησε κατά την εγγραφή του στο πρόγραμμα.
  • Σε κάθε συναλλαγή δύναται να εξαργυρωθεί πάνω από ένα κουπόνι.
  • Σε περίπτωση επιστροφής/αλλαγής προϊόντος από το οποίο ο πελάτης κέρδισε πόντους, τότε θα αφαιρούνται από το λογαριασμό του οι πόντοι που είχε κερδίσει την ημέρα αγοράς για το σχετικό προϊόν.
  • Σε περίπτωση απώλειας του κουπονιού, δύναται να αποσταλεί στο μέλος ο αριθμός του κουπονιού μέσω sms.
  • Στις συναλλαγές εξαργύρωσης δεν αποδίδονται πόντοι για την αξία του κουπονιού
  • Επιστροφή χρημάτων σε συναλλαγή που έχει γίνει έκδοση κουπονιού δεν είναι δυνατή
  • Επιστροφή χρημάτων σε συναλλαγή που έχει γίνει χρήση κουπονιού δεν είναι δυνατή

Ευνόητο είναι ότι, σε περίπτωση πτώσης τάσης του ρεύματος, δυσλειτουργίας του ταμειακού συστήματος των καταστημάτων αλλά και μη καλής σύνδεσης internet των καταστημάτων ή των e-shop της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ή εν γένει γεγονότος ανωτέρας βίας, το κουπόνι οποιασδήποτε έκπτωσης δεν δύναται να εξαργυρωθεί.

Η εταιρία οφείλει να αποστείλει το κουπόνι μόνο εφόσον δεν έχει εξαργυρωθεί. Η πληροφορία του κουπονιού δεν μπορεί να αποσταλεί σε αριθμό κινητού διαφορετικό από αυτό που είναι συνδεδεμένο το κουπόνι ή μέσω άλλου τρόπου επικοινωνίας, παρά μόνο με sms.

Αναγνώριση Μέλους ή Εγγραφή στο Πρόγραμμα Προνομίων

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο αριθμός του κινητού τηλεφώνου σας και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της ZAKCRET AE δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης).

Λήξη – Καταγγελία

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει την διακριτική ευχέρεια και το δικαίωμα να προβεί σε διακοπή του προγράμματος προνομίων οποτεδήποτε, χωρίς προειδοποίηση ή αιτιολογία καθώς το πρόγραμμα αυτό αποτελεί οικειοθελή παροχή της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

Το μέλος απολαμβάνει προνόμια για όσο χρονικό διάστημα το πρόγραμμα προνομίων βρίσκεται σε ισχύ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί κάθε δικαίωμα να μεταβάλει αυτό το χρονικό διάστημα κατά την διακριτική της ευχέρεια.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δικαιούται να τροποποιεί μονομερώς οποιονδήποτε όρο του παρόντος και του προγράμματος επιβράβευσης, συμπεριλαμβανομένου και του τρόπου υπολογισμού των πόντων και του ύψους επιβράβευσης αγορών. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί επίσης κάθε δικαίωμα να τερματίσει το παρόν πρόγραμμα προνομίων.

Εάν για οποιονδήποτε λόγο η ΕΤΑΙΡΕΙΑ τροποποιήσει μέρος ή το σύνολο των όρων του προγράμματος ή παύσει το πρόγραμμα προνομίων, ο συμμετέχων ουδεμία αξίωση διατηρεί κατά της εταιρίας, εφόσον ήδη με το παρόν αναγνωρίζει ότι πρόκειται για πρόγραμμα προνομίων που παρέχεται από ελευθεριότητα της εταιρίας.

Οι πόντοι που συγκεντρώνουν οι συμμετέχοντες μηδενίζονται κάθε χρόνο,12 μήνες μετά την ημερομηνία εγγραφής του μέλους στο πρόγραμμα πιστότητας. Οι συμμετέχοντες ενημερώνονται για τη διαγραφή των πόντων τους τρεις μήνες πριν, μέσω μηνύματος στον αριθμό κινητού που έχει δηλωθεί κατά την εγγραφή.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τερματίσει την ισχύ του προγράμματος ανά πάσα στιγμή σε περίπτωση κακής χρήσης ή προσπάθειας εξαπάτησης από το μέλος. Στην περίπτωση αυτή όλοι οι πόντοι που έχουν κερδηθεί θα διαγράφονται αμέσως και όλα τα προνόμια θα αφαιρούνται.

Οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση θα γνωστοποιείται στον κάτοχο με κάθε πρόσφορο μέσο στα στοιχεία επικοινωνίας που έχει αυτός δηλώσει στην παρούσα αίτησή του ή με ανάρτηση της οποιασδήποτε τροποποίησης εντός των καταστημάτων της εταιρίας. Εάν για οποιονδήποτε λόγο η εταιρία «ZAKCRET AE» τροποποιήσει μέρος ή το σύνολο των όρων του προγράμματος ή παύσει το πρόγραμμα προνομίων, ο συμμετέχων ουδεμία αξίωση διατηρεί κατά της εταιρίας, εφόσον ήδη με το παρόν αναγνωρίζει ότι πρόκειται για πρόγραμμα προνομίων που παρέχεται από ελευθεριότητα της εταιρίας.

Μηνύματα ενημέρωσης για την αξιοποίηση των προνομίων σας

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, η ZAKCRET AE θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει για την χρήση των πόντων σας και την πιθανή λήξη τους, για προωθητικές και διαφημιστικές ενέργειές της, για προσφορές που αφορούν μόνο μέλη του προγράμματος κλπ. Η ενημέρωσή σας αυτή γίνεται τηλεφωνικά ή με κείμενα sms, email, άλλα πρόσφορα ηλεκτρονικά μηνύματα που σας στέλνει η ίδια η ZAKCRET ή άλλοι εξουσιοδοτημένοι για τον συγκεκριμένο σκοπό συνεργάτες της. Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα συναινείτε στην διαδικασία αυτή και την επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων (βλ. και Πολιτική Απορρήτου) που είναι απαραίτητη για το σκοπό αυτό.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

“Εμείς” στη ZAKCRET AE δεσμευόμαστε να προστατεύουμε και να σεβόμαστε τα Προσωπικά σας Δεδομένα.

Η παρούσα δήλωση Πολιτικής Απορρήτου περιγράφει τις πρακτικές μας όσον αφορά το πως συλλέγουμε τα προσωπικά δεδομένα στα καταστήματα και στον ιστότοπο ALL FOR YOU της ZAKCRET AE  και το πώς τα χρησιμοποιούμε και τα μοιραζόμαστε με τρίτους.

Κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπο ALL FOR YOU ή με άλλον τρόπο υποβάλλετε τα προσωπικά σας στοιχεία σε εμάς, αποδέχεστε τις πρακτικές που περιγράφονται σε αυτή τη δήλωση.

Το ποια στοιχεία θα συλλέξουμε μέσω του δικτυακού μας τόπου εξαρτώνται από το τι κάνετε εσείς σε κάθε σας επίσκεψη και από το ποιες υπηρεσίες ζητάτε. Προσωπικά στοιχεία συλλέγονται επίσης και στα Φυσικά καταστήματα της εταιρείας σε περιπτώσεις που αυτό είναι απαραίτητο για την εξυπηρέτησή σας, όπως π.χ. για την εγγραφή σας στο πρόγραμμα προνομίων με τη βοήθεια υπαλλήλου μας, για την έκδοση ενός πιστωτικού σε μιά επιστροφή προϊόντος, για την καταγραφή μιας προκαταβολής και την έκδοση σχετικής απόδειξης κλπ.

Επίσης, η δήλωση αυτή σας ενημερώνει για τα δικαιώματά σας βάσει της νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων και του σχετικού Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR).

Ξεχωριστές πολιτικές απορρήτου ισχύουν για τους εργαζόμενους και τους αιτούντες εργασία.

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη της ιστοσελίδας υπόκειται στους όρους της παρούσας ανακοίνωσης καθώς επίσης και στα οριζόμενα στο εθνικό, κοινοτικό και διεθνές δίκαιο σχετικά με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως εκάστοτε ισχύει.

Οποιαδήποτε ενδεχόμενη μελλοντική σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο της παρούσας ανακοίνωσης. Σε κάθε περίπτωση η ZAKCRET AE διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον σχετικό νομικό πλαίσιο.

Ποιοί είμαστε

Η ZAKCRET A.E. είναι κατά την ορολογία του GDPR, ο “υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων” για τις προσωπικές πληροφορίες που διαθέτει. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε υπεύθυνοι για να αποφασίσουμε πώς επεξεργαζόμαστε (δηλαδή συλλέγουμε, διατηρούμε, χρησιμοποιούμε και αποκαλύπτουμε) τα προσωπικά σας στοιχεία.

Είμαστε η εταιρεία «ZAKCRET ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ Α.Ε.» με τον διακριτικό τίτλο «ZAKCRET Α.Ε.”, εφεξής «ΕΤΑΙΡΕΙΑ»,  η οποία είναι είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη ελληνική αλυσίδα αθλητικών & sportswear ειδών.

Τα στοιχεία της εταιρείας μας είναι:

ZAKCRET A.E.,

18ο χλμ Λεωφ. Σπάτων,

Σπάτα.

Τηλ .: +30 210-2928076

Φαξ  : +30 210-6043506

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: sales@zakcret.gr

 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον αρμόδιο για θέματα Προστασίας Δεδομένων της εταιρείας μας στην email διεύθυνση dataprotection@zakcret.gr .

Τι Πληροφορίες τηρούμε για εσάς και η προέλευσή τους

Προσωπικά στοιχεία είναι τα στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό της ταυτότητας ή την επικοινωνία με κάποιο άτομο καθώς και άλλα στοιχεία που αφορούν το εν λόγω άτομο.

Η ZAKCRET AE συλλέγει προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών/ χρηστών των ιστοσελίδων ή των καταστημάτων, μόνο όταν αυτοί οι ίδιοι εκουσίως τα παρέχουν με σκοπό την παροχή των υπηρεσιών που είναι διαθέσιμες ηλεκτρονικά ή στα καταστήματα.

Μέσω των καταστημάτων της η ZAKCRET AE έχει τη δυνατότητα να συλλέξει τα προσωπικά δεδομένα που χρειάζεται από εσάς ώστε να δημιουργήσει ένα ατομικό προφίλ μέσω του οποίου μπορείτε να έχετε προνομιακή ενημέρωση και ειδικά προνόμια. Τα προσωπικά δεδομένα που τυχόν θα συλλέγονται ουδέποτε γνωστοποιούνται σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο και τις Αρμόδιες Αρχές και όσα ορίζονται παρακάτω), αλλά διαφυλάσσεται ο προσωπικός τους χαρακτήρας.
Η ZAKCRET AE διατηρεί αρχεία με τα στοιχεία αυτά αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών, διαχείρισης πελατολογίου της κ.α.

Τα προσωπικά στοιχεία τα οποία συλλέγονται είναι τα ακόλουθα:

  • Δεδομένα που συλλέγουμε απευθείας από εσάς κατά την εγγραφή σας στο πρόγραμμα προνομίων: Όνομα, Επώνυμο, Διεύθυνση, Πόλη, Τ.Κ, Νομός, Κινητό τηλέφωνο, Τηλ. Οικίας, Email, Ημερομηνία Γέννησης, ημερομηνία γιορτής.
  • Δεδομένα που συλλέγουμε από τη χρήση των κουπονιών του Προγράμματος Προνομίων: Συλλέγονται πληροφορίες σχετικά με τις αγορές σας, ώστε να είναι εφικτή η απόδοση των Προνομίων καθώς η συλλογή των πόντων εξαργύρωσης είναι ανάλογη με την κατανάλωσή σας.

Πριν την ολοκλήρωση μιάς συναλλαγής σας στο ταμείο ενός καταστήματός της ZAKCRET AE είτε μέσω online εγγραφής, ακολουθώντας τη σχετική διαδικασία, και εφόσον ρητά επιθυμείτε να γίνετε μέλος του προγράμματος All for You, συλλέγουμε τα ως άνω προσωπικά στοιχεία σας χρησιμοποιώντας την φόρμα που σας διατίθεται, οπότε με την καταχώρησή τους, δημιουργείται το εξατομικευμένο προφίλ σας στη βάση δεδομένων μας στο οποίο αντιστοιχεί ένας και μοναδικός κωδικός, τον οποίο χρησιμοποιούμε σε κάθε επόμενη συναλλαγή σας για τη συλλογή των πόντων επιβράβευσης.

Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγει η ZAKCRET AE, ) προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της αντίστοιχης υπηρεσίας, συλλέγονται, επεξεργάζονται, καταχωρούνται και αποθηκεύονται εμπιστευτικά, από τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας Δεδομένων (ZAKCRET AE) σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις περί προστασίας προσωπικών δεδομένων της Ελλάδος (N. 2472/97 όπως ισχύει σήμερα) και τις διατάξεις του Ευρωπαϊκού Δικαίου (ΕΚ 2016/679).

Για ποιούς σκοπούς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία

Οι σκοποί για τους οποίους επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας είναι οι ακόλουθοι:

  • Χορήγηση και εξαργύρωση των πόντων που έχετε συλλέξει.
  • Αποστολή newsletters και SMS για τα νέα μας, νέα προϊόντα και γενικές προσφορές.
  • Αποστολή ειδικότερων προσωποποιημένων προσφορών που ισχύουν αποκλειστικά για εσάς και είναι ανάλογες με τις προτιμήσεις σας, εκτός εάν δηλώσετε τη σχετική άρνησή σας στον Υπεύθυνο Επεξεργασίας Δεδομένων.
  • Επιπλέον, διατηρούμε το δικαίωμα να συλλέγουμε ελεύθερα και να δημοσιεύουμε γενικές στατιστικές πληροφορίες, χωρίς να αναφέρουμε ειδικές πληροφορίες όπως το όνομα και τη διεύθυνση των μελών μας.
  • Τα δεδομένα σχετικά με το προφίλ των επισκεπτών μας θα τηρούνται μόνο από την ZAKCRET AE όπως ορίζει το ελληνικό δίκαιο συμμορφούμενο στον Ευρωπαϊκό Κανονισμό.

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε προκειμένου να:

  • Σας αποστείλουμε διαφημιστικό υλικό ή άλλες διαφημιστικές επικοινωνίες, με την προηγούμενη συγκατάθεσή σας
  • Σας παρέχουμε υπηρεσίες
  • Απαντήσουμε σε αιτήματά σας
  • Επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με, και να σας παρέχουμε συμμετοχή σε, ειδικές εκδηλώσεις, διαγωνισμούς, κληρώσεις, προγράμματα, έρευνες και λοιπές προσφορές
  • Λειτουργούμε, αξιολογούμε και βελτιώνουμε την επαγγελματική μας δραστηριότητα (συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης νέων προϊόντων και υπηρεσιών, της ενίσχυσης και βελτίωσης των υπηρεσιών μας, της διαχείρισης της επικοινωνίας μας, της ανάλυσης των προϊόντων μας, της διεξαγωγής data analytics, και της εκτέλεσης των λογιστικών, ελεγκτικών και άλλων εσωτερικών λειτουργιών μας)
  • Συνάδουμε με τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις, τα σχετικά βιομηχανικά πρότυπα και τις πολιτικές μας
  • Ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες με άλλους τρόπους, για τους οποίους θα παρέχουμε συγκεκριμένη ειδοποίηση κατά τη στιγμή της συλλογής τους.

 

Πως επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Η επιχείρησή μας έχει οικοδομηθεί επάνω στην εμπιστοσύνη που μας έχουν οι πελάτες μας. Για να διατηρήσουμε το απόρρητο όλων των πληροφοριών που μας παρέχετε, ακολουθούμε τις ακόλουθες αρχές απορρήτου:

  1. Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες και προϊόντα.
  2. Συλλέγουμε μόνο εκείνα τα προσωπικά στοιχεία που θεωρούμε ότι σχετίζονται με και απαιτούνται για να κατανοήσουμε και εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες σας
  3. Δε θα αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε κανέναν εξωτερικό οργανισμό ή τρίτο πρόσωπο εκτός αν έχουμε την συγκατάθεσή σας ή αν αυτό απαιτείται από τον νόμο ή δικαστική απόφαση ή αν σας έχουμε προηγουμένως ενημερώσει.
  4. Μπορεί κατά καιρούς να χρειαστεί να αποκαλύψουμε τα στοιχεία σας σε Κυβερνητικούς ή δικαστικούς φορείς ή υπηρεσίες ή ρυθμιστές, αλλά θα το κάνουμε μόνο υπό την κατάλληλη εξουσιοδότηση ή απόφαση δημοσίου χαρακτήρα ή ανώτερης διοικητικής ή δικαστικής αρχής.
  5. Στόχος μας είναι να κρατάμε τα στοιχεία σας στο αρχείο μας ενημερωμένα.
  6. Διαθέτουμε αυστηρά μέτρα ασφαλείας, σχεδιασμένα έτσι που να αποτρέπουν τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία σε όλους, συμπεριλαμβανομένου του μη εξουσιοδοτημένου προσωπικού μας.
  7. Η ZAKCRET AE και όλο το προσωπικό μας και τρίτοι με άδεια πρόσβασης στα στοιχεία σας απαιτείται να τηρούν αυστηρά τις υποχρεώσεις εμπιστευτικότητας της εταιρίας μας.
  8. Η ZAKCRET AE είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που έχουν αποστείλει οι επισκέπτες/ χρήστες για λόγους στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών – πληροφοριών του.

Διατηρώντας τη δέσμευσή μας προς αυτές τις αρχές, εμείς στην ZAKCRET AE διασφαλίζουμε ότι σεβόμαστε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Νόμιμη Βάση Επεξεργασίας

Σύμφωνα με τον ΓΚΠΔ η επεξεργασία πρέπει να στηρίζεται σε μία νόμιμη βάση, έναν δηλαδή πραγματικό λόγο για να συλλέξουμε, να αποθηκεύσουμε, να χρησιμοποιήσουμε και να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Η βάση που επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες σας μπορεί να είναι ένα ή περισότερα από τα εξής:

  • Η οικειοθελής σας συμμετοχή στο πρόγραμμα προνομίων της ZAKCRET AE με την αποδοχή των όρων του προγράμματος και της απαραίτητης για το σκοπό αυτό επεξεργασίας προσωπικών σας στοιχείων
  • Η εκπλήρωση μιας σύμβασης που μπορεί να έχουμε μαζί σας (προμήθεια προϊόντων, παροχή υπηρεσιών)
  • Η συμμόρφωση της εταιρείας μας με ένα νομικό ή κανονιστικό κλπ καθήκον
  • Η συγκατάθεσή σας, όπως π.χ. όταν επιλέγετε την αποστολή ενημερωτικών emails ή newsletters.
  • Η ικανοποίηση έννομων συμφερόντων της εταιρείας όπως η άμεση εμπορική προώθηση, η πρόληψη απάτης, η διασφάλιση της ασφάλειας του δικτύου και των πληροφοριών των συστημάτων τεχνολογίας πληροφοριών που χρησιμοποιεί κ.λπ.

Διαδικτυακή Προώθηση:

Η εγγραφή και συμμετοχή στο πρόγραμμα προνομίων προϋποθέτει την αποδοχή λήψης διαφημιστικών μηνυμάτων και προωθητικών ενεργειών της εταιρείας για προϊόντα, υπηρεσίες, εκδηλώσεις, προσφορές, ενημερωτικό υλικό κλπ.  Μπορεί επίσης να καλέσουμε τα μέλη να συμμετάσχουν σε έρευνα αγοράς και δημοσκοπήσεις ή άλλες παρόμοιες δραστηριότητες. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στη σχετική πολιτική διαφημιστικών και προωθητικών ενημερώσεων της εταιρείας.

Αν σας ζητήσουμε να δώσετε πρόσθετα προσωπικά στοιχεία, θα σας εξηγήσουμε ακριβώς τον σκοπό για τον οποίο αυτά συλλέγονται και θα διασφαλίσουμε ότι θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τον σκοπό που ορίζεται κατά τη συλλογή τους.

Συλλογή και Επεξεργασία Πρσωπικών Δεδομένων Ανηλίκων

Η δυνατότητα εγγραφής στην υπηρεσία των ενημερωτικών δελτίων (newsletter) όπως και η δυνατότητα εγγραφής στο πρόγραμμα προνομίων της Εταιρίας μας απευθύνονται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών.
Εάν διαπιστωθεί ότι έχουν συλλεχθεί οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες από ανήλικο χωρίς επαληθεύσιμη γονική συναίνεση, οι πληροφορίες αυτές θα διαγραφούν το συντομότερο δυνατό.

Σε ποιούς κοινοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Το απόρρητο των στοιχείων σας μας ενδιαφέρει.

Σε κάθε περίπτωση η ZAKCRET AE με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε, χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή σας.

Τα στοιχεία που διατηρεί η ZAKCRET AE για πελάτες τηρούνται ως εμπιστευτικά, αλλά η ZAKCRET AE μπορεί να δώσει αυτά τα στοιχεία στα ακόλουθα μέρη υπό το καθήκον εμπιστευτικότητας για τους σκοπούς που αναφέρθηκαν:

  1. σε οποιονδήποτε αντιπρόσωπο, εργολάβο ή πάροχο υπηρεσιών σε τρίτους, που παρέχει υπηρεσίες διοικητικές, τηλεπικοινωνίας, υπολογιστών, μεταφορικές, ταχυδρομικές(courier), αποστολής ενημερωτικών sms και email για την εξέλιξη των παραγγελιών ή άλλες υπηρεσίες τήρησης αρχείου δεδομένων προς την ZAKCRET AE, σε συνάρτηση με τη λειτουργία της επιχείρησής μας και υπό την προϋπόθεση της τήρησης σχετικής προς τούτο νομοθεσίας.
  2. σε οποιοδήποτε άλλο άτομο υπό το καθήκον εμπιστευτικότητας προς την ZAKCRET AE, που ανέλαβε να τηρήσει την εμπιστευτικότητα αυτών των στοιχείων, για λογαριασμό μας και βάσει συγκεκριμένων οδηγιών
  • σε οποιοδήποτε άτομο προς το οποίο η ZAKCRET AE έχει την υποχρέωση να αποκαλύψει στοιχεία υπό τις απαιτήσεις οποιουδήποτε νόμου ή δικαστικής απόφασης δεσμεύει τη ZAKCRET AE ή οποιοδήποτε από τα καταστήματά της

Τα προσωπικά σας δεδομένα διαβιβάζονται στην Εταιρία QIVOS AE η οποία παρέχει στην Εταιρία μας υπηρεσίες CRM και ενεργεί για λογαριασμό της «ZAKCRET AE». Η εν λόγω Εταιρία λαμβάνει τα ίδια μέτρα προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων με την Εταιρεία μας και επεξεργάζεται τα δεδομένα σας μόνο στο πλαίσιο ρητής και έγγραφης εντολής μας.

Μεταφορά προσωπικών δεδομένων σε άλλες χώρες

Τα προσωπικά σας στοιχεία μπορούν να μεταφερθούν εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου. Ενώ ορισμένες χώρες έχουν χαρακτηρισθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή οτι διαθέτουν επαρκή νομική προστασία για τα προσωπικά δεδομένα, σε άλλες χώρες θα είναι αναγκαία η λήψη μέτρων για την εξασφάλιση κατάλληλων εγγυήσεων για τις πληροφορίες όπως π.χ. μέσω επιβολής συμβατικών υποχρεώσεων.

Χρόνος τήρησης των προσωπικών σας δεδομένων

Διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σας για όσο χρονικό διάστημα τα χρειαζόμαστε και για τον σκοπό για τον οποίο τα διατηρούμε, ώστε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες σας ή για τη συμμόρφωσή μας με τις νομικές υποχρεώσεις μας.

Η Εταιρία διατηρεί και επεξεργάζεται τα δεδομένα σας για όσο χρόνο παραμένει ενεργή η κάρτα μέλους σας.
Σε περίπτωση που η κάρτα μέλους σας παραμείνει ανενεργή για δώδεκα (12) μηνών, η ZAKCRET AE θα διαγράψει τα δεδομένα σας με την πάροδο έξι (6) μηνών, εκτός αν επιβάλλεται διαφορετικός χρόνος τήρησης από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

Ενδέχεται να διατηρήσουμε κάποια προσωπικά δεδομένα σας για τη συμμόρφωσή μας με τις νομικές ή κανονιστικές υποχρεώσεις μας, καθώς και για να είμαστε σε θέση να διαχειριζόμαστε τα δικαιώματά μας (για παράδειγμα, για να προβάλουμε τις αξιώσεις μας ενώπιον των Δικαστηρίων) ή για στατιστικούς ή ιστορικούς σκοπούς.

Όταν δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας, τα διαγράφουμε από τα συστήματα και τα αρχεία μας ή τα ανωνυμοποιούμε ώστε να μην είναι πλέον δυνατή η ταυτοποίησή σας από αυτά.

 

Αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων

Για να σας προσφέρουμε επιβράβευση και προνόμια ως καταναλωτή μας, παρακολουθούμε και αναλύουμε με αυτοματοποιημένο τρόπο τις καταναλωτικές σας συνήθειες και προτιμήσεις και τελικά λαμβάνονται αυτοματοποιημένες αποφάσεις για προσφορές και προτάσεις αγοράς που σας αφορούν.

Επίσης, για τους σκοπούς της ασφάλειας των συναλλαγών που πραγματοποιούνται μέσω των ιστότοπων/ εφαρμογών/ συσκευών μας έναντι περιστατικών απάτης και ιδιοποίησης, χρησιμοποιούμε λύσεις τρίτων παρόχων. Η μέθοδος ανίχνευσης περιστατικών απάτης βασίζεται, για παράδειγμα, σε απλές συγκρίσεις, συσχετίσεις, ομαδοποίηση, προβλέψεις και ανίχνευση έκτοπων μετρήσεων με τη χρήση λογισμικού ευφυών πρακτόρων, τεχνικές συγχώνευσης δεδομένων και διάφορες τεχνικές εξόρυξης δεδομένων.

Αυτή η διαδικασία ανίχνευσης περιστατικών απάτης μπορεί να είναι εντελώς αυτοματοποιημένη ή να περιλαμβάνει ανθρώπινη παρέμβαση όποτε ένα πρόσωπο λαμβάνει την τελική απόφαση. Σε κάθε περίπτωση, λαμβάνουμε κάθε εύλογο μέτρο προφύλαξης και προστασίας προκειμένου να περιορίσουμε την πρόσβαση στα δεδομένα σας.

Ως αποτέλεσμα της αυτόματης ανίχνευσης περιστατικών απάτης, ενδέχεται (i) να παρουσιαστεί καθυστέρηση στη διεκπεραίωση της παραγγελίας/ του αιτήματός σας ενόσω ελέγχουμε τη συναλλαγή σας και (ii) να περιορίζεται η πρόσβασή σας ή να αποκλειστείτε από την παροχή μιας υπηρεσίας εφόσον διαπιστωθεί κίνδυνος περιστατικού απάτης. Δικαιούστε να έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες στις οποίες βασίζουμε την απόφασή μας. Ανατρέξτε στην ενότητα «Τα δικαιώματα και οι επιλογές σας» παρακάτω.

 

Κατάρτιση Προφίλ

Όταν αποστέλλουμε ή προβάλλουμε εξατομικευμένες ανακοινώσεις ή περιεχόμενο, ενδέχεται να χρησιμοποιούμε κάποιες τεχνικές που προσδιορίζονται ως «κατάρτιση προφίλ» (δηλαδή, κάθε μορφή αυτοματοποιημένης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που συνίσταται στη χρήση των εν λόγω δεδομένων για την αξιολόγηση ορισμένων προσωπικών χαρακτηριστικών ενός φυσικού προσώπου, ειδικότερα, για την ανάλυση ή την πρόβλεψη χαρακτηριστικών που αφορούν τις προσωπικές προτιμήσεις, τα ενδιαφέροντα, την οικονομική κατάσταση, τη συμπεριφορά, την τοποθεσία, την υγεία, τα φυσικά σας χαρακτηριστικά, την αξιοπιστία ή τις κινήσεις του εν λόγω φυσικού προσώπου). Τα εν λόγω δεδομένα συγκεντρώνονται και αναλύονται προκειμένου να αξιολογήσουμε και να προβλέψουμε τις προσωπικές προτιμήσεις, τις καταναλωτικές σας συνήθειες ή/και τα ενδιαφέροντα σας. Βάσει των αναλύσεών μας, αποστέλλουμε προτάσεις, επιβραβεύουμε ή προβάλλουμε ανακοινώσεις ή/και περιεχόμενο προσαρμοσμένο στα ενδιαφέροντα/ στις ανάγκες σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε τη χρήση των δεδομένων σας για τη «δημιουργία προφίλ». Ανατρέξτε στην την ενότητα «Τα δικαιώματα και οι επιλογές σας» παρακάτω.

 

 

Ακρίβεια δεδομένων και ευθύνες σας

Είναι σημαντικό τα προσωπικά στοιχεία που διατηρούμε για εσάς να είναι ακριβή και επικαιροποιημένα. Για το λόγο αυτό σας παρακαλούμε να μας ενημερώνετε το συντομότερο εάν κάποια πληροφορία σας αλλάξει ή είναι λάθος κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

 

Τα δικαιώματα και οι επιλογές σας

Με βάση τον κανονισμό έχετε υπό προϋποθέσεις τα ακόλουθα δικαιώματα:

  • Δικαίωμα στην ενημέρωση

Έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε σαφείς, διαφανείς και εύληπτες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας, καθώς και όσον αφορά τα δικαιώματά σας. Αυτός είναι ο λόγος που σας παρέχουμε τις πληροφορίες που παρατίθενται στην παρούσα Πολιτική.

  • Δικαίωμα στην πρόσβαση

Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε σχετικά με εσάς (με την επιφύλαξη ορισμένων περιορισμών). Ενδέχεται να επιβάλλουμε μια εύλογη χρέωση η οποία λαμβάνει υπόψη τα διοικητικά έξοδα που συνεπάγεται η παροχή αυτών των πληροφοριών. Προδήλως αβάσιμα, υπερβολικά ή επαναλαμβανόμενα αιτήματα ενδέχεται να μην τύχουν απάντησης. Για να αποκτήσετε την εν λόγω πρόσβαση, επικοινωνήστε μαζί μας με τους τρόπους που παρατίθενται παρακάτω.

  • Δικαίωμα στη διόρθωση

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση των προσωπικών δεδομένων σας εφόσον αυτά είναι εσφαλμένα ή μη επίκαιρα πλέον ή/και να τα συμπληρώσετε αν δεν είναι πλήρη. Για την εν λόγω διόρθωση, επικοινωνήστε μαζί μας με τους τρόπους που παρατίθενται παρακάτω. Αν διαθέτετε λογαριασμό, ίσως είναι ευκολότερο να διορθώσετε εσείς τα δεδομένα σας μέσω της ενότητας «Ο λογαριασμός μου».

  • Δικαίωμα στη διαγραφή

Σε κάποιες περιπτώσεις έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων σας. Επισημαίνεται ότι δεν πρόκειται για απόλυτο δικαίωμα, καθώς ενδέχεται να έχουμε νομικούς ή βάσιμους λόγους να διατηρήσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας. Εφόσον επιθυμείτε να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα σας, επικοινωνήστε μαζί μας με τους τρόπους που παρατίθενται παρακάτω.

  • Δικαίωμα εναντίωσης στην άμεση εμπορική προώθηση, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ

Μπορείτε να καταργήσετε ανά πάσα στιγμή την εγγραφή σας ή να αρνηθείτε τη λήψη κοινοποιήσεων άμεσης εμπορικής προώθησης.  Είναι ευκολότερο να το κάνετε κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο «Διαγραφή» («Unsubscribe») σε οποιοδήποτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή κοινοποίηση που σας αποστέλλουμε. Διαφορετικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που παρατίθενται παρακάτω. Λόγω της φύσης του προγράμματος, η εναντίωσή σας αυτή, έχει σαν συνέπεια την διαγραφή σας από το πρόγραμμα συνολικά.

  • Δικαίωμα ανάκλησης συγκατάθεσης για την επεξεργασία δεδομένων που πραγματοποιείται βάσει συγκατάθεσης ανά πάσα στιγμή

Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των δεδομένων σας από εμάς όταν η εν λόγω επεξεργασία βασίζεται σε συγκατάθεσή σας. Η ανάκληση της συγκατάθεσης δεν επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που πραγματοποιήθηκε βάσει συγκατάθεσης πριν από την ανάκλησή της.

  • Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας σε εποπτική αρχή

Έχετε το δικαίωμα να επικοινωνήσετε με την αρχή προστασίας δεδομένων της χώρας σας και να υποβάλετε καταγγελία σχετικά με τις πρακτικές προστασίας δεδομένων. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους τρόπους που παρατίθενται παρακάτω προτού υποβάλλετε κάποια καταγγελία στην αρμόδια αρχή προστασίας δεδομένων.

  • Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας. Το εν λόγω δικαίωμα σημαίνει ότι η επεξεργασία των δεδομένων σας από εμάς υπόκειται σε περιορισμούς και, συνεπώς, μπορούμε να τα αποθηκεύσουμε αλλά δεν μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε ούτε να τα επεξεργαστούμε περαιτέρω.

Για όλους τους ανωτέρω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας, μπορείτε να ασκήσετε, κατά περίπτωση, οποτεδήποτε, οποιδήποτε από τα δικαιώματα αυτά, χωρίς ειδική προς τούτο αιτιολογία, αποστέλλοντας σχετική επιστολή στην Εταιρεία, υπόψη του Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση allforyou@zakcret.gr

Σε περίπτωση άσκησης ενός εκ των ως άνω αναφερομένων δικαιωμάτων σας, η Εταιρεία θα λάβει κάθε δυνατό μέτρο για την ικανοποίηση του αιτήματος σας εντός εύλογου χρονικού διαστήματος (1) μηνός από την υποβολή και ταυτοποίησή του, ενημερώνοντάς σας γραπτώς για την ικανοποίηση του αιτήματός σας, ή τους λόγους που εμποδίζουν την άσκηση του σχετικού σας δικαιώματος, ή και την ικανοποίηση ενός ή και περισσότερων εκ των ως άνω αναφερόμενων δικαιωμάτων σας σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων.

Ειδικότερα για την ανάκληση συγκατάθεσης χρήσης της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης αυτή μπορεί να υλοποιηθεί και ηλεκτρονικά ακολουθώντας το σχετικό link και τις παρεχόμενες οδηγίες που ενσωματώνονται σε κάθε σχετική επικοινωνία (unsubscribe).

 

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και Περιεχόμενο που δημιουργείται από τον χρήστη

Κάποιοι από τους ιστότοπους και τις εφαρμογές μας επιτρέπουν στους χρήστες να υποβάλουν το δικό τους περιεχόμενο. Να θυμάστε ότι κάθε περιεχόμενο που υποβάλετε σε κάποια από τις δικές μας πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να προβάλλεται στο κοινό, συνεπώς, πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν παρέχετε ορισμένα προσωπικά δεδομένα, π.χ. πληροφορίες οικονομικής φύσης ή στοιχεία διεύθυνσης. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν ενέργειες στις οποίες προβαίνουν άλλα πρόσωπα αν δημοσιεύετε προσωπικά δεδομένα σε κάποια από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσής μας και συνιστούμε να μην δημοσιοποιείτε τέτοιου είδους πληροφορίες.

 

Ερωτήσεις ή καταγγελίες

Για τυχόν ερωτήματα ή προβληματισμούς σχετικά με τον τρόπο που χειριζόμαστε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας ή αν επιθυμείτε να ασκήσετε κάποιο από τα παραπάνω δικαιώματά σας, επικοινωνήστε μαζί μας αποστέλλοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση allforyou@zakcret.gr ή αποστέλλοντάς μας επιστολή στη διεύθυνση : ZAKCRET A.E., 18ο χλμ Λεωφ. Σπάτων, Σπάτα. Εναλλακτικά μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 210-2928076.

Επιπλέον, εάν θεωρείτε ότι παραβιάζεται κάποιο δικαίωμά σας ή έννομη υποχρέωση της Εταιρίας αναφορικά με την προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, δύναστε να υποβάλλετε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή. Καθώς η «ZAKCRET AE» είναι ελληνική εταιρία, αρμόδια εποπτική αρχή για τον έλεγχο της συμμόρφωσής της είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).

 

 

 

ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

Η εγγραφή στο πρόγραμμα προνομίων της ZAKCRET συνεπάγεται την εκ μέρους σας αποδοχή λήψης διαφημιστικών μηνυμάτων και προωθητικών ενεργειών της εταιρείας για προϊόντα, υπηρεσίες, εκδηλώσεις, προσφορές κλπ.

 

Παράλληλα, με την παρακολούθηση των αγορών σας για τη συλλογή και εξαργύρωση πόντων, είναι εφικτή η δημιουργία προφίλ με τις προτιμήσεις σας, πράγμα που μπορεί να μας βοηθήσει στον εντοπισμό διαφημιστικού και ενημερωτικού υλικού που να σας ενδιαφέρει.

Ως μέλος του προγράμματος Προνομίων της ZAKCRET, η ZAKCRET AE ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας μπορεί να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς μάρκετινγκ και να υποβληθούν σε επεξεργασία ως εξής:

  • Για να σας παρέχουμε ηλεκτρονικά πληροφορίες σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Αυτό μπορεί να συμβεί απευθείας από την ZAKCRET AE ή μέσω εταιρειών και άλλων τρίτων μερών που μπορούν να παρέχουν σχετικές υπηρεσίες μάρκετινγκ για λογαριασμό της ZAKCRET AE. Σε αυτή την περίπτωση η ZAKCRET AE μπορεί να μοιράζεται τα προσωπικά σας δεδομένα με αυτούς τους συνεργάτες της.
  • Στα πλαίσια ανάλυσης προτιμήσεων και τάσεων των καταναλωτών.

 

Τα δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς μπορεί να μεταφερθούν και να αποθηκευτούν σε προορισμό εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (“ΕΟΧ”). Μπορεί επίσης να υποβληθούν σε επεξεργασία από προσωπικό που λειτουργεί εκτός ΕΟΧ και εργάζεται για εμάς ή για έναν από τους προμηθευτές μας. Παρέχοντας τα προσωπικά σας δεδομένα, αποδέχεστε μιά τέτοια μεταφορά, αποθήκευση ή επεξεργασία. Στη ZAKCRET AE θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα σας αντιμετωπίζονται με ασφάλεια και σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας.

 

Θα επεξεργαστούμε αυτά τα δεδομένα μέχρι να ασκήσετε το δικαίωμά σας να διακόψετε την επεξεργασία των δεδομένων σας για σκοπούς μάρκετινγκ. Δεδομένου οτι η συμμετοχή σας στο πρόγραμμα προνομίων προϋποθέτει την λήψη εκ μέρους σας απευθείας διαφημιστικών και προωθητικών μηνυμάτων, το αίτημά σας να διακόψετε την λήψη τέτοιων μηνυμάτων συνεπάγεται τη διαγραφή σας από το πρόγραμμα προνομίων.

 

Εχετε το δικαίωμα:

  • να μας ζητήσετε οποιαδήποτε στιγμή την διακοπή επικοινωνίας μαζί σας για σκοπούς μάρκετινγκ. Σε μια τέτοια περίπτωση, παρακαλούμε να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση allforyou@zakcret.gr.
  • να αποκτήσετε πρόσβαση στις προσωπικές πληροφορίες που έχουμε σχετικά με εσάς.

Για την ταυτοποίησή σας πριν την εξυπηρέτηση οποιουδήποτε σχετικού αιτήματός σας, θα σας ζητήσουμε κατάλληλα αποδεικτικά στοιχεία.

 

Αν τυχόν οι προσωπικές πληροφορίες που διαθέτουμε για εσάς αλλάξουν, είναι ανακριβείς, ελλειπείς ή ξεπερασμένες, παρακαλείστε να ζητήσετε να τις διορθώσουμε.

 

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

Η επίσκεψή σας στον ιστότοπο μας μπορεί να καταγραφεί για την ανάλυση του αριθμού επισκεπτών στη σελίδα και για γενική χρήση. Ορισμένα από τα στοιχεία αυτά θα συλλεχθούν μέσω των “cookies”. Πρόκειται για μικρά κομμάτια πληροφοριών που αποθηκεύονται αυτόματα από τον ιστότοπο στο πρόγραμμα περιήγησης και στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του επισκέπτη ενός ιστοτόπου.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας διακρίνει από άλλους χρήστες της ιστοσελίδας μας και μας βοηθά στο να σας προσφέρουμε μια καλή εμπειρία όταν περιηγείστε στον ιστότοπό μας αλλά και να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας να περιηγείστε στον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

 

Είδη Cookies

Χρησιμοποιούμε τα ακόλουθα cookies:

  • Απολύτως απαραίτητα cookies. Αυτά είναι cookies που απαιτούνται για τη λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, cookies που σας επιτρέπουν να συνδεθείτε σε ασφαλείς περιοχές της ιστοσελίδας μας, να χρησιμοποιήσετε ένα καλάθι αγορών ή να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες ηλεκτρονικής χρέωσης
  • Cookies αναλύσεων / απόδοσης. Μας επιτρέπουν να αναγνωρίσουμε και να μετρήσουμε τον αριθμό των επισκεπτών και να δούμε πώς μετακινούνται οι επισκέπτες γύρω από τον ιστότοπό μας όταν τον χρησιμοποιούν. Αυτό μας βοηθά να βελτιώσουμε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο ιστότοπός μας, για παράδειγμα, διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες βρίσκουν εύκολα αυτό που αναζητούν.
  • Cookies λειτουργικότητας. Αυτά χρησιμοποιούνται για να σας αναγνωρίσουν όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και έτσι να προσαρμόζουμε το περιεχόμενό μας για εσάς, αλλά και να βρίσκετε έτοιμες τις προτιμήσεις σας- ρυθμίσεις σας από προηγούμενες επισκέψεις (για παράδειγμα, την επιλογή της γλώσσας ή της περιοχής σας).
  • Cookies στόχευσης. Αυτά τα cookies καταγράφουν την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας, τις σελίδες που έχετε επισκεφθεί και τους συνδέσμους που ακολουθήσατε. Αυτές οι πληροφορίες χτησιμοποιούνται για να κάνουμε τον ιστότοπό μας και τις διαφημίσεις που εμφανίζονται σε αυτόν πιο σχετικές με τα ενδιαφέροντά σας. Ενδέχεται επίσης να μοιραστούμε αυτές τις πληροφορίες με τρίτους για το σκοπό αυτό.

Θα θέλαμε να γνωρίζετε οτι πέραν των cookies που προέρχονται από τον δικό μας ιστότοπο, τρίτα μέρη (συμπεριλαμβανομένων, για παράδειγμα, διαφημιστικών δικτύων και παρόχων εξωτερικών υπηρεσιών όπως υπηρεσίες ανάλυσης επισκεψιμότητας ιστού) μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν cookies, συνήθως αναλύσεων / απόδοσης ή στόχευσης, για τα οποία δεν έχουμε κανένα έλεγχο.

 

Δικαίωμα στην απενεργοποίηση των Cookies

Έχετε το δικαίωμα απενεργοποίησης των Cookies. Οι ρυθμίσεις των προγραμμάτων περιήγησης στο διαδίκτυο είναι συνήθως προγραμματισμένες από προεπιλογή να αποδέχονται τα Cookies. Ωστόσο μπορείτε εύκολα να τις προσαρμόσετε αλλάζοντας τις ρυθμίσεις στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Πολλά cookies χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της χρηστικότητας ή της λειτουργικότητας ιστότοπων/ εφαρμογών. Ως εκ τούτου, η απενεργοποίηση των cookies μπορεί να μην σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ορισμένα τμήματα των ιστoσελίδων/ εφαρμογών μας.

Αν επιθυμείτε να περιορίσετε ή να αποκλείσετε όλα τα cookies που εγκαθίστανται από τους ιστότοπους/ εφαρμογές μας (γεγονός το οποίο ενδέχεται να μην σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ορισμένα τμήματα της τοποθεσίας) ή οποιουσδήποτε άλλους ιστότοπους/ εφαρμογές, μπορείτε να το καθορίσετε μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησής σας.

 

 

Για οποιοδήποτε απορία, τυχόν προβλήματα με το περιεχόμενο, τη λειτουργία του ιστοτόπου ή άλλα ειδικότερα θέματα (νομικά, ηθικά, πνευματικής ιδιοκτησίας κλπ) παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με την εταιρία χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας

ZAKCRET AE,

18o χλμ. Λεωφ. ΣΠΑΤΩΝ

ΣΠΑΤΑ,

Τηλ 218 218 9628,

allforyou@zakcret.gr

 

Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε τον Δικτυακό μας τόπο,

ZAKCRET A.E.